Acasă / Magazin Online / Centrale termice pe gaz in condensare / Viessmann – Vitodens 050W – 25kW

Viessmann – Vitodens 050W – 25kW

4.200,00 lei

Vitodens 050-W este ideal pentru modernizarea apartamentelor sau caselor unifamiliale. Este o centrala termica cu condensare combi (cu schimbător de căldură în plăci pentru prepararea apei calde menajere).

După finalizarea comenzii veți fi contactat de către un reprezenant vânzări în legătura cu mai multe detalii si disponibilitatea de livrare. Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre.

Your Content Goes Here

Vitodens 050W brochure

Vizualizeaza

Descriere

Noul arzător MatriX-Plus se diferențiază mai ales prin funcționarea eficientă, dar și prin reducerea poluării și a zgomotului. Suprafața specială din oțel inoxidabil a arzătorului MatriX este rezistentă la temperaturi înalte, asigurând astfel aparatului fiabilitate și performanță ridicată un timp îndelungat.

Schimbătorul de căldură Inox-Radial rezistent la coroziune din oțel inoxidabil este „inima“ cazanului Vitodens 050-W. Convertește eficient energia utilizată în căldură. Și acest lucru cu siguranță se datorează calității înalte oferite de oțelul inoxidabil.

Vitodens 050-W cu noua platformă electronică au o interfață WLAN integrată. Dacă se dorește, prin această interfață sistemul de încălzire este conectat direct la Internet. Cu aplicația ViCare, operarea încălzirii este foarte ușoară și intuitivă. Aceasta stabilește cursul serviciilor digitale și este în contact direct cu specialistul local de încălzire. Aplicația ViCare oferă informații despre starea de operare curentă a sistemului de încălzire, programe de timp pentru încălzire și prepararea apei calde și ajută la reducerea costurilor cu energia. Este compatibil cu aproape toate dispozitivele iOS și Android.

CARACTERISTICI CENTRALA VITODENS 050-W B0KA:
• Cazan în condensație pentru încălzire și preparare a.c.m.
• Putere nominală de căldură de la 3,2 până la 25 kW
• Randament normat: până la 98% (Hs)
• Domeniu de modulare până la 1:8
• Pompă de circulație cu eficiență ridicată cu economie de energie
• Clasă de eficiență energetică: A
• Taste Touch
• Afișaj de stare prin Lightguide: În funcție de generatorul de căldură, se afișează pe display un punct alb (Lightguide).
• 4 Moduri de functionare: 1) Funcționare comandată de temperatura exterioară; 2) Funcționare în regim constant; 3) Funcționare cu regulator de temperatură de ambianță; 4) Funcționare comandată de temperatura de
ambianță cu regulator Open-Therm.

Detalii

Brand

Viessmann

Putere nominala

3.2 – 25 kW

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top