Termeni si Conditii

Societatea comerciala DELTATHERM SRL este persoana juridica, avand sediul social in Reghin, Str. Gurghiului, Nr. 1, inregistrat la ORC cu J26/264/1997, cod unic de inregistrare fiscala RO9390420.

Termeni si Conditii si orice alti termini incorporati prin referinta in prezentul document, colectiv denumiti, “Termeni”, se aplica pentru utilizarea website-ului deltatherm.ro.

1. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea si utilizarea Site-ului, acceptati si sunteti de accord ca aveti obligatia legala de a respecta termenii si conditiile din acesti Termeni. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni, nu ar trebui sa accesati sau sa utilizati Site-ul. Daca accesati sau utilizati Site-ul in numele unei entitati corporative, reprezentati si garantati ca aveti dreptul, autoritatea si capacitatea de a accepta acesti Termeni in numele unei astfel de entitati.

Va recomandam sa revizuiti Termenii in mod regulat pentru a cunoaste practicile noastre. Deltatherm isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza acesti Termeni in orice moment si din orice motiv. Orice modificari aduse acestor Termeni vor intra in vigoare imediat dupa publicare. Utilizarea in continuare de catre dvs. a Site-ului dupa astfel de publicari va fi considerata o acceptare de catre dvs. a modificarilor.

2. Domeniul de utilizare

Cu conditia sa respectati pe deplin acesti Termeni, Deltatherm va ofera o licenta limitata, neexclusiva, netransferabila si revocabila pentru a accesa si utiliza Site-ul.

Utilizarea, reproducerea, transmiterea sau distribuirea oricarei informatii, oricarui software sau oricarui alt material disponibil prin intermediul Site-ului pentru orice altceva in afara de utilizarea comerciala interna a companiei dvs. pentru a desfasura afaceri cu noi, fara acordul prealabil scris al Deltatherm este strict interzisa. Puteti utiliza Site-ul numai in scopuri legale si permise de Termeni. Strangerea datelor de pe Site prin preluare manuala sau alte metode automatizate este strict interzisa. Nu aveti dreptul sa accesati sau sa extrageti sistematic date din orice parte a Site-ului prin orice metode automatizate (inclusiv utilizarea de scripturi, roboti sau crawlere web). Nu va veti angaja in nicio activitate care sa interfereze cu sau sa perturbe Site-ul sau sa interfereze cu utilizarea Site-ului de catre oricare alta parte.

3. Produse

Daca achizitionati produse puse la dispozitie de catre Deltatherm prin intermediul Site-ului, astfel de vanzari de Produse sunt supuse si reglementate de contractul cadru de vanzare cumparare valabil la momentul plasarii comenzii sau conditiile generale de colaborare semnat in format fizic.

Aceste produse au informatii si imagini cu titlu de prezentare. Deltatherm nu este raspunzator pentru eventualele greseli de continut si pret. Produsele pot fi achizitionate in urma plasarii lor in Cosul de cumparaturi. Introducerea si pastrarea Produselor in cosul de cumparaturi nu reprezinta garantarea pretului afisat, decat in limita stocului real disponibil. Fiecare comanda trimisa catre Deltatherm prin intermediul deltatherm.ro, va fi analizata de un operator (agent de vanzari). Operatorul va transmite oferta finala catre utilizator prin intermediul unui e-mail sau telefonic, ce va reprezenta un acord contractual intre parti.

4. Proprietate intelectuala

Site-ul contine text, software, logo-uri, slogane, imagini, video-uri, grafica, muzica, sunete si alte tipuri de continut (colectiv denumite “Materiale Deltatherm”) care sunt protejate de drepturi de autor, marci comerciale, brevete, secrete comerciale si/sau alte drepturi intelectuale sau de proprietate. Materialele Deltatherm si toate drepturile asupra acestora sunt proprietatea exclusiva a Deltatherm sau a furnizorilor nostri. Fara a limita generalitatea celor mentionate anterior, Deltatherm detine drepturi de autor asupra selectarii, coordonarii, aranjarii si imbunatatirii Materialelor Deltatherm, precum si asupra continutului partial sau integral original al acestora. Nu puteti sa copiati, modificati, decompilati, publicati, distribuiti, transmiteti, participati la transfer sau vanzare, creati continut derivat sau sa exploatati in vreun fel oricare dintre Materialele Deltatherm partial sau in intregime fara permisiunea expresa scrisa a Deltatherm si a furnizorilor nostri sau altfel permis in mod expres de legea aplicabila. Sunteti de acord ca nu obtineti niciun drept de proprietate asupra Materialelor Deltatherm prin utilizarea Site-ului.

Marcile comerciale, denumirile comerciale, marcile de serviciu si alte logo-uri si caracteristici de brand (colectiv denumite “Marci Deltatherm”) sunt proprietatea exclusiva a Deltatherm, a filialelor noastre si a partenerilor nostri. Fara permisiunea prealabila scrisa a Deltatherm, nu puteti afisa sau utiliza Marcile Deltatherm in nicio maniera. Toate celelalte marci comerciale de pe Site sunt proprietatea detinatorilor lor (de exemplu, furnizorii nostri).

5. Materiale De La Parti Terte

Putem avea continut, publicitate sau servicii de la parti terte disponibile pe Site ca o comoditate pentru utilizatorii nostri (de exemplu, link-uri catre alte website-uri) (“Materiale De La Parti Terte”). Nu controlam sau sustinem niciun Material De La Parti Terte si nu suntem responsabili pentru evaluarea veridicitatii Materialelor De La Parti Terte. Relatiile dvs. comerciale sau de corespondenta cu parti terte si orice termeni, conditii, garantii sau reprezentari aplicabile Materialelor De La Parti Terte sunt numai intre dvs. si tertii aplicabili. Cand parasiti Site-ul, trebuie sa stiti ca acesti Termeni si alte politici Deltatherm nu reglementeaza utilizarea dvs. a altor website-uri si servicii. De asemenea, putem interactiona cu dvs. pe site-uri terte unde publicam continut sau va cerem feedback-ul, cum ar fi Facebook, YouTube, Twitter sau LinkedIn (“Platforme Social Media”). Chiar daca va incurajam sa interactionati cu noi pe Platformele noastre de Social Media intr-o maniera in concordanta cu acesti Termeni, nu controlam aceste Platforme de Social Media si acesti Termeni nu se aplica companiilor pe care Deltatherm nu le detine sau nu le controleaza, sau actiunilor oamenilor care nu sunt angajati ai nostri. Ar trebui sa verificati intotdeauna termenii de utilizare publicati pe orice Platforme Social Media.

6. Clauze finale

Deltatherm isi rezerva dreptul la discretia sa de a revizui, imbunatati, schimba sau intrerupe, temporar sau permanent, Site-ul, functionalitatile, informatiile, materialele sau continutul de pe Site cu sau fara a va anunta. Deltatherm nu va fi raspunzator pentru orice schimbari sau intreruperi ale Site-ului sau oricaror parti ale Site-ului.

Deltatherm poate sa rezilieze, sa limiteze sau sa suspende accesul dvs. la Site din orice motiv sau fara niciun motiv, cu sau fara notificare, la discretia Deltatherm. Va puteti anula contul in orice moment contactandu-ne la adresa contact@deltatherm.ro.