Servicii Deltatherm

Soluția perfectă pentru o casă confortabilă și caldă pe tot parcursul anului

Service Centrale Termice

Confort și funcționare optimă a centralei termice cu serviciile noastre de service

Instalatii Termice

 

Soluția perfectă pentru o casă confortabilă și caldă pe tot parcursul anului

Instalatii Sanitare

 

Servicii complete de instalare și mentenanță pentru sistemul tău de alimentare cu apă în județul Mureș

Montaj Aparate de Aer Conditionat

Confortul termic în locuința sau afacerea dvs. cu serviciile noastre profesionale de montaj aparate de aer condiționat.

Montaj pompe de caldura

 

Instalarea pompelor de căldură eficiente și sustenabile pentru confortul locuinței tale

Montaj sisteme fotovoltaice

Energia solară pentru acasă și afaceri în județul Mureș

Gama noastră largă și cuprinzătoare de servicii este concepută pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților noștri în domeniul încălzirii, răcirii și energiei. Având în vedere expertiza noastră vastă și angajamentul nostru față de excelență, vă oferim servicii profesionale și specializate de instalare, mentenanță și reparații pentru o varietate de sisteme, asigurându-vă performanță optimă și confort deplin.

 

Service Centrale Termice

Echipa noastră de tehnicieni bine pregătiți și experimentați oferă servicii complete de service și mentenanță pentru centralele termice, asigurându-vă o funcționare eficientă, sigură și fiabilă în sezonul rece. Efectuăm verificări periodice, curățări, reparații și înlocuiri ale componentelor pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră de încălzire funcționează optim și reduce pierderile de energie.

Instalatii Termice

Avem experiență și cunoștințe avansate în domeniul instalării sistemelor termice, inclusiv a radiatoarelor, conductelor, caloriferelor și termostatelor. Fie că aveți nevoie de instalarea unui sistem de încălzire centrală sau a unor soluții de încălzire localizată, vom dezvolta și implementa soluții personalizate pentru a asigura o distribuție uniformă a căldurii în întreaga locuință sau afacere.

Instalatii Sanitare

Echipa noastră de specialiști vă oferă servicii complete de instalare, întreținere și reparații pentru sistemele sanitare. Ne asigurăm că instalația dumneavoastră de apă și canalizare funcționează eficient și în siguranță, gestionând montajul și conectarea corectă a robinetelor, chiuvetelor, bateriilor de duș, vaselor de toaletă și altor componente sanitare. Indiferent dacă aveți nevoie de o nouă instalație sau de reparații și modificări ale celei existente, suntem aici pentru a vă oferi soluții de calitate și durabile.

Montaj Aparate de Aer Conditionat

Echipa noastră de tehnicieni specializați vă oferă servicii profesionale de montaj pentru aparatele de aer condiționat, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Ne asigurăm că unitățile de aer condiționat sunt instalate în mod corect, asigurând distribuția optimă a aerului rece în interiorul clădirii dumneavoastră. Efectuăm conexiunile electrice și de canalizare necesare, verificăm etanșeitatea și efectuăm testele de funcționare pentru a ne asigura că sistemul dumneavoastră de răcire funcționează în mod eficient și fiabil.

Montaj pompe de caldura

Specializați în montajul pompelor de căldură, vă oferim soluții eficiente și ecologice pentru încălzirea și răcirea locuinței sau afacerii dumneavoastră. Efectuăm evaluări și analize energetice pentru a identifica soluția optimă pentru nevoile dumneavoastră specifice. Instalăm pompe de căldură performante, care utilizează energia din surse regenerabile pentru a vă oferi un confort termic de lungă durată și economii semnificative la costurile de încălzire și răcire.

Montaj sisteme fotovoltaice

Transformăm energia solară în electricitate curată și durabilă prin instalarea profesională a sistemelor fotovoltaice. Echipa noastră de experți vă oferă soluții personalizate pentru a vă ajuta să exploatați în mod eficient resursele solare disponibile. De la evaluarea inițială și proiectarea sistemului, până la achiziționarea și instalarea echipamentelor, ne ocupăm de fiecare pas al procesului. Vă asigurăm că sistemul fotovoltaic va fi instalat corect, în conformitate cu standardele de calitate și siguranță, pentru a vă oferi beneficii pe termen lung, precum economii semnificative la facturile de energie și reducerea impactului asupra mediului înconjurător.