Companie cu capital privat S.C. DELTATHERM S.R.L., cu sediul in Reghin, a fost infiintata in 1997, intr-o perioada in care piata din Romania a materialelor si tehnicilor moderne de incalzire si climatizare era in plina dezvoltare.
De la infiintare am promovat si implementat pe piata produse si sisteme noi, moderne, cautand oferirea celor mai bune solutii la preturi competitive. Oferim clientilor nostri produse de calitate superioara care ajuta la imbunatatirea vietii si care sunt, totodata, atente la nevoile sociale de astazi: de la respectul pentru oameni pana la respectul pentru mediul inconjurator.

Echipa

S.C. DELTATHERM S.R.L. ofera sisteme si tehnologii pentru incalzire; se gandeste la spatiul in care traim si cauta designul perfect pentru a obtine armonie totala in incalzire; cu sisteme si servicii profesionale, utilizand tehnologii bazate pe foc si apa. Scopul nostru pe piata este de a oferi excelenta tehnologica si servicii de calitate, concepte bazate pe trei factori: sisteme performante, economisirea energiei si protejarea mediului. Analiza efectuata de mangementul semestrial pentru evaluarea oportunitatilor de imbunatatire, a necesitatilor de schimbare s-au propus:
cresterea satisfactiei clientilor prin: respectarea cerintelor de calitate conform specificatiilor tehnice, standardelor, respectarea termenelor de livrare, imbunatatirea modului de derulare a contractelor incheiate, cresterea capacitatii de reactie la rezolvarea cerintelor acestora (marirea vitezei de raspuns la primirea ofertelor , comenzilor, la solicitarea de informatii). Toate acestea realizandu-se cu respectarea mediului concurential, fara a promova practice anticoncurentiale.
constientizarea importantei activitatii  fiecarui  angajat prin: instruire, comunicare deschisa, acceptarea  responsabilitatilor de a rezolva probleme, aplicarea unui sistem  de salarizare stimulativa la o mai buna corelare intre efortul propriu, cantitatea si calitatea productiei realizate, recunoasterea si stimularea creativitatii, implicarii.
cresterea cifrei de afaceri  cu 15% prin omologarea si promovarea de produse noi (panouri solare, pompe de caldura, cazane pe gaz in condensatie, cazane pe peleti, astfel asigurand solutii  tehnice pentru resurse de energi alternative) si retehnologizarea proceselor de productie (folosirea fitingurilor de presare pentru tevi de cupru si tevi multistrat, reducandu-se substantial norma de timp de executie si asigurand o calitate superioara de imbinare. Ca urmare, scopul entitatii este de castiga  noi piete, noi clienti folosind materiale de calitate superioara si solutii tehnice cu randament sporit, toate acestea putandu-se realiza cu ajutorul unor scule profesinoste.
S.C. DELTATHERM SRL a fost preocupata in permanenta de marirea gamei de produse si servicii oferite clientilor, dar si de mentinerea calitatii la standarde ridicate reusind sa satisfaca cerintele pietei actuale.