MYNUTE X 35 C

Cod produs: 20149468.00
cantitate

Descriere

MYNUTE X , NOUA GAMĂ DE CENTRALE ÎN CONDENSARE COMPLET SCHIMBATĂ CU UN NOU DESIGN, CU NOI CARACTERISTICI ȘI MULTIPLE AVANTAJE

Beretta prezintă MYNUTE X, noua gamă de centrale murale în condensare cu multe inovații deosebite, de la noul schimbător de căldură în condensare din oțel inoxidabil până la combustia ACC și noua interfață electronică.
Gama acoperă toate nevoile de confort pentru aplicații rezidențiale cu cele 7 modele, disponibile în diferite puteri de la 20 la 40 kW, atât în versiune "combi" cât și "doar încălzire".
Randamentul ridicat, flexibilitatea instalării, consumul redus și ușurința în utilizare fac din Mynute X alegerea câștigătoare atât pentru instalațiile noi, cât și la înlocuirea centralelor vechi.
Noul design al lui MYNUTE X evidențiază tradiția Beretta în excelență, dovedită de peste 40 de ani de experiență în industria termică. În linie cu stilul produselor Beretta de ultimă generație, MYNUTE X
se încadrează ușor în orice instalație, datorită dimensiunilor compacte și a flexibilității instalării.

Aplicații interioare, exterioare și încastrate
Interfață prietenoasă cu ecran LCD retroiluminat și 7 butoane
Consumuri reduse, datorită noului schimbător de căldură primar, a pompei modulante și a sistemului de combustie ACC .Schimbătorul primar de căldură inovator din oțel inoxidabil, fabricat dintr-o spirală netedă cu o secțiune internă mare, asigură o eficiență optimizată a arderii și depuneri minime în timp.
Oțelul inoxidabil de calitate AISI 304 L asigură rezistență ridicată la coroziunea rezultată din condensatul acid. Secțiunea mare a tubului și geometria lui ca o spirală unică asigură un debit constant și împiedică înfundarea.

Specificatii tehnice

n tubulatura comună de admisie aer.

Dimensiuni: 740X420X350

Greutate: 37 kg

Putere termica: Incalzire

Debit: Debit de apă caldă cu ∆t=25°C-20,8l

Video

Produse similare