ATMOS DC 25 S

Cod produs: ATMOS DC 25 S

11000 RON cu TVA

Descriere

Cazane cu gazeificare dotate cu exhaustor de fum și serpentină de răcire, pentru protecție împotriva supraîncălzirii.

Cazanele din gama DC18S - DC50S sunt alcătuite dintr-o cameră de gazeificare cilindrică, cu drumurile de aer în partea posterioară - unde se preîncălzește aerul primar și cel secundar - din duza ceramică și din ceramică inferioară. Tehnologia de ultimă generație, combinată cu manufactura, fac din ATMOS o alegere excelentă.

Tabla de oțel de 6mm grosime și componentele ceramice armate cu microfibre asigură durata de viață ridicată. Serpentina de răcire asigură o utilizare fără riscuri.
Cazanele cu gazeificare asigură utilizarea superioară a combustibilului și astfel ATMOS este cea mai economică soluție de încălzire. ATMOS este simplu construit, simplu de utilizat.

Acum te bucuri de un randament ridicat (până la 90%) printr-un consum redus de combustibil. Astfel, comparativ cu produsele concurente, vei cheltui mai puțini bani pe combustibil și vei pune lemne de mai puține ori pe foc.

Salvezi, TIMPUL tău, BANII tăi, garantând CONFORTUl TĂU! Cazanele ATMOS sunt caracterizate de dimensiuni reduse și greutate scăzută, ceea ce facilitează instalarea lor.

Pentru o funcționare optimă, cazanul se va dota obligatoriu cu un ventil termoregulator care asigură o temperatură a apei de retur de minim 65°C. Temperatura apei în cazan e necesar să fie menținută în intervalul 80-90°C.

Îți recomandăm utilizarea rezervoarelor de acumulare. Astfel vei salva și mai mulți bani! Pot fi zile când vei pune lemne pe foc doar o singură dată pe zi.

În plus, reglarea, curățarea și utilizarea lor este o joacă!

Specificatii tehnice

Randament maxim:81-90%.Volum agent termic in cazan:58 l.Diametru racord cos:152 mm.

Dimensiuni: 1180x590x970

Greutate: 326 kg

Putere termica: 20-25 kw

PDF

Video

Produse similare